PERSBERICHT OVERNAME BUSDELEN

Jan de Wit Group neemt softwareprogrammatuur “Busdelen” over van Buscoach

Jan de Wit Group heeft recentelijk overeenstemming bereikt met Buscoach en heeft de softwareprogrammatuur Busdelen –speciaal ontwikkeld voor de besloten touringcarvervoer sector- overgenomen. Jan de Wit Group zal de programmatuur exclusief voor de eigen bedrijfsvoering en deze van haar partnerbedrijven in Nederland en Europa gaan toepassen. De doelstelling van Jan de Wit Group zal met name gericht zijn op het nog sneller kunnen anticiperen op de vervoersvraag met een passend aanbod en tegelijkertijd efficiency te realiseren als het gaat om afname van het totaal aantal kilometers en als gevolg hiervan het nog verder verbeteren van haar CO2-footprint.

Buscoach uit Rolde, Drenthe heeft het softwareprogramma Busdelen vanaf 2017 ontwikkeld in gezamenlijkheid met diverse gerenommeerde touringcarbedrijven, waaronder Jan de Wit Group, in Nederland. Het softwareprogramma was gericht op het door touringcarbedrijven onderling digitaal kunnen charteren van elkanders bussen met als doel om vraag en aanbod in de markt meer op elkaar te kunnen laten aansluiten. Busdelen kende een partnerschap met Koninklijk Nederlands Vervoer / Busvervoer Nederland.


 

Als innovatieve en enthousiaste ondernemers in de touringcarbranche ontwikkelde Buscoach in gezamenlijkheid met enkele gerenommeerde touringcar-ondernemers in Nederland de web-applicatie Busdelen. Dit programma, welke beschikbaar is als web- en mobiele applicatie, zorgt voor meer bezetting en rendement voor uw touringcars én zorgt voor minder CO2 uitstoot. Dit hogere rendement kan onder andere worden behaald door het koppelen van ritten en het beschikbaar stellen van voertuig en chauffeur tijdens wachturen. Voor u als ondernemer behoren urenlange zoektochten naar bussen in drukke tijden tot het verleden met Busdelen.

Busdelen.nl:

  • Minder lege bussen
  • Snel een oplossing voor uw vervoersprobleem
  • Minder CO2-uitstoot
  • Meer rendement

Busdelen.nl werd ontwikkeld door en voor de touringcarondernemer.